Telefoonnummer 0800-7777 112

24 uur loodgieters, spoed of geen spoed!

slide

Bel gratis:

Loodgieter diensten

loodgieter in LarenLoodgieter diensten: Heeft u direct een loodgieter in Laren nodig bel dan ons gratis telefoonnummer: 0800-7777112, dag & nacht ook in het weekend.

Heel vervelend wanneer u thuiskomt van een werkdag en u heeft geen warm water of nog erger u heeft een lekkage aan uw dak of er is een waterleiding gesprongen. Voor dit soort calamiteiten wordt loodgieter service Laren gebeld. Ook lossen wij verstoppingen op aan riolering of afvoer. Spoelt het water in uw toilet niet meer weg of het water van uw vaatwasser? Geen probleem, loodgieter service Laren kan snel ter plaatse zijn, ook in het weekend en op feestdagen!

24 uur loodgieter service is speciaal gericht op spoed reparaties, 7 dagen per week dag & nacht.

Loodgieter diensten

U kunt ons bellen voor het verhelpen van:

Wij installeren ook keukenapparatuur of de wasmachine en droger. Onderhoud, vervanging, vernieuwing of een storing aan uw CV installatie kunnen wij ook voor u uitvoeren.

 

Loodgieterservice Laren Loodgieter diensten

Onze loodgieterservice Laren staat ook voor u klaar voor standaard loodgieter diensten. Denk hierbij aan het laten aanleggen van nieuw leidingwerk of het verleggen van leidingwerk, dit voor bijvoorbeeld het aansluiten van een wasmachine of vaatwasser op een plaats waar nu geen aansluiting is. Het laten plaatsen van nieuw sanitair, het verbouwen van een badkamer of toilet of de kleine klussen als het installeren van een nieuwe kraan of een lekkende kraan repareren.

Voor deze loodgieter diensten waar geen spoed bij is kunt u ons ook 7 dagen in de week bereiken. Ons loodgietersbedrijf is altijd geopend en heeft altijd loodgieters aan het werk. Voor deze loodgieter diensten maken wij altijd een afspraak op een datum en tijd wanneer het u uit komt. Onze monteurs zijn flexibel in te plannen dus komen naar u toe wanneer u hier tijd voor heeft. U kunt de afspraak dus ook op een avond of in het weekend inplannen.

Direct een afspraak maken met onze Loodgieterservice Laren? Neem dan contact met ons op via het servicenummer 0800-7777112.